Людина в очах Божих

1263

Біблійний урок “Людина в очах Божих”

Виклад теми : Для викладу теми вам знадобиться декілька пакетиків чаю різних сортів (3-4 пакетики прив’яжіть на мотузочок або нитку); ножиці, сірники.

Питання для дискусії: Дайте відповідь мені, будь ласка, на одне питання: Що люди бачать завжди, царі іноді, а Бог ніколи? Вислухайте декілька версій із залу?

Відповідь: подібних до себе. Дійсно, люди подібних до себе бачать щодня. У цей момент покажіть усім присутнім мотузочок на якій висять 3-4 різновиди пакетиків чаю. Зверніть увагу, що ці пакетики чаю дуже схожі один на іншого і якщо не знати назву чаю і його смаку, то ніяк не можна відрізнити його, хороший він, чи ні.

Як же можна упізнати який чай найсмачніший? Спробувати його, і тільки тоді ми дізнаємося і будемо впевнені точно – смачний він або ні. Ці пакетики з чаєм ілюструють людей, які хоч чимось, але схожі один на іншого, так само як і пакетики з чаєм між собою. Але на вигляд, ми не можемо дізнатися хороша це людина або ні, тим більше, у наш час стало модно називатися християнами.

Як ми можемо дізнатися, чи дійсно людина християнин або тільки називається цим ім’ям? У його справах, житті, чи не так? Прочитайте Матф. 7: 16-20. Якщо ви називаєтеся християнами, живіть гідно цьому званню, виконуйте вимоги дані християнам, а якщо це вас не влаштовує, то не називайтеся цим ім’ям!

Ілюстрація (приділіть досить часу для відпрацювання цього фокусу). Пакетик чаю ілюструє людину, а чай в нім – гріх.

Покажіть пакетик чаю, тримаючи його за ярличок так, щоб ярличка не було видно. Людина наповнена гріхом. Диявол просто сміється над людиною, коли вона грішить і вішає на його ярлик ” Грішник”.

Покажіть ярличок пакетика. Своїми зусиллями людина ніяк не може звільнитися від цього ярлика, але коли він приймає Ісуса у свого серце, то Ісус звільняє не лише від ярлика (відріжте ярлик), але і очищає його від усіх гріхів.

Рівно зріжте верх пакетика, після чого висипте сам чай з пакетика і розгорніть пакетик трубочкою і поставте на стіл.

Тепер людина стає дитем Божим і чистий від гріха. Але для того, щоб людина зростала у Богу, він повинен молитися і читати Біблію. Коли людина читає Біблію, з неї він дізнається, що Бог хоче від нього.

Підпаліть пакетик згори.

Господь хоче, щоб християнин був прикладом для оточення і світив навкруги. Ви світло світу. А Господь обіцяє, що Він ніколи не покине його, і коли людині помре (У цей момент пакетик, догорівши повинен злетіти вгору), то Він забере його до Себе, і вони житимуть разом на небесах.

Якщо ви хочете бути щасливими і звільнитися не лише від ярлика грішника, але і від усіх гріхів, то вам треба прийняти Ісуса у своє серце, через молитву покаяння. І коли прийде час, Бог забере вас до себе.

Амінь.

Print Friendly, PDF & Email

Біблійний урок | Христианство
Поділіться з друзями
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Loading...